Jak COVID změnil ceny v restauracích a hotelech

v PROFIZÓNA

O tom, že dva covidové lockdowny výrazně otřásly trhem pohostinství, se dozvídáme z médií denně. Hosté tolik neutrácejí, podniky krachují, ty, které přežily, mění nabídku a zdražují. Jak je to ale doopravdy?

Podrobnou analýzu dopadu covidu na peněženky zákazníků a bankovní účty podnikatelů přinese Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na své přednášce v rámci KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA dne 7. října. Pokladní systémy této společnosti shromažďují klíčová ekonomická data z celého trhu. Nenechte si proto ujít jedinečnou analýzu finančních toků na českém trhu horeca v období pandemie.

Kongresem bude dále rezonovat téma spolupráce oborových organizací při jednáních se státem. O své zkušenosti se podělí právě ti, kteří stáli v čele sjednocování sektoru pohostinství a během pandemické krize zastupovali zájmy české gastronomie a hotelnictví u vlády, ministerstev a v médiích. Profesionálům přijdou přednášet odborníci, kteří poradí, jak fungovat v ekonomických otázkách, například financování podniku, nebo jak budovat stabilní tým personálů. Více informací o programu najdete na www.kongresforgastro.cz.

Přiďjte načerpat inspiraci a rady od významných odborníků oboru HoReCa na KONGRES FOR GASTRO & HOTEL. S námi navíc můžete jít zdarma! Přijďte diskutovat s lídry českého pohostinství o svých problémech. Vstupenku na kongres s redakcí RESTmistr.cz získáte ZDE.

A už jste četli tohle?  RADEK DAVID. Šéfkuchař, který se rozhodl projíst celým světem: Jahody v zimě? NIKDY!

Ve dnech 7. až 9. října se navíc koná v PVA EXPO PRAHA veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL. Profesionálům z oboru pomáhá nejen nabrat podněty, jak znovu oživit podnikání, ale také představuje nejnovější trendy a technologie.