Kam se jít poradit, jak na druhý restart v pohostinství?

v PROFIZÓNA

Odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL pomůže podnikatelům z oboru HoReCa opět nastartovat podnikání po už druhém koronavirovém lockdownu, který toto odvětví fatálně poznamenal. Tématem letošního ročníku proto bude „Druhý restart: Spolupráce a peníze v pohostinství“ a v rámci jeho programu vystoupí řada významných osobností, uznávaných profesionálů i úspěšných podnikatelů. Akce proběhne ve čtvrtek 7. října na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Kongresem bude rezonovat téma spolupráce oborových organizací při jednáních se státem. O své zkušenosti se podělí právě ti, kteří stáli v čele sjednocování sektoru pohostinství a během pandemické krize zastupovali zájmy české gastronomie a hotelnictví u vlády, ministerstev a v médiích. Profesionálům přijdou přednášet odborníci, kteří poradí, jak fungovat v ekonomických otázkách, například financování podniku, nebo jak budovat stabilní tým personálů.

Úvodní přednášku kongresu, který uvádí moderátor Vlasta Korec, bude mít prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek. Představí současnou situaci v oboru a odpoví na klíčovou otázku „Co změnil covid a jak dál podnikat v gastronomii a hotelnictví?“. Za Český gastronomický institut vystoupí uznávaný šéfkuchař Filip Sajler, jehož tématem bude „Kalibrace gastronomie jako společný cíl“. Další dvě významné profesní instituce zastupuje další host a přednášející na KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL Luboš Kastner. Člen představenstva Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR a asociace restauratérů APRON. Jako uznávaný expert na gastronomii bude hovořit na téma „Profesionalita: klíčový trend pro budoucnost“.

Jak zvýšit tržby v gastru díky digitalizaci vašeho podniku? To je obsah přednášky, s níž na výstavišti PVA EXPO PRAHA vystoupí Ondřej Novotný ze společnosti Qerko. Vladimír Sirotek z Dotykačky se podělí o data vývoje cen na trhu HoReCa během pandemie a vysvětlí, co nám získané údaje sdělují o proměnách oboru pohostinství. V bloku ekonomických přednášek vystoupí také Vladimír Buťa ze společnosti Mediatel, který nastíní, jak zlepšit akceptaci vyšší ceny díky internetu. Případovou studii „Různé modely fungování rozvozu – principy, rozdíly a jejich ekonomika“ představí účastníkům Petr Indra z firmy damejidlo.cz.

A už jste četli tohle?  Nejlepší výčepní z Prazdroje zamířili na chmelovou brigádu

Přiďjte načerpat inspiraci a rady od významných odborníků oboru HoReCa na KONGRES FOR GASTRO & HOTEL. S námi navíc můžete jít zdarma! Přijďte diskutovat s lídry českého pohostinství o svých problémech. Vstupenku na kongres s redakcí RESTmistr.cz získáte ZDE.