KONGRES FOR GASTRO & HOTEL ukáže, jak vydělávat v restauraci nebo hotelu i v době pandemie

v AKTUÁLNĚ

Obor pohostinství trpí kvůli koronaviru už druhým rokem. Z trhu mizí podniky i zaměstnanci, zákazníci se nevracejí tak rychle a ceny všeho rostou. Správné nastavení strategie a provozu podniku jsou dnes důležitější než kdy dřív. KONGRES FOR GASTRO & HOTEL proto i letos přinese konkrétní tipy a zkušenosti, jak vydělat peníze nejen na přežití, ale i na rozvoj vašeho podniku.

Přijďte také diskutovat s lídry českého pohostinství o svých problémech. Vstupenku na kongres s redakcí RESTmistr.cz získáte ZDE.

Věděli jste například, že rozvoz jídel za poslední rok u nás vzrostl více než trojnásobně? Kromě toho food delivery už dávno není je pizza, burger nebo kebab ve velkých městech. Tato služba pomáhá zvyšovat tržby i menším provozovnám na venkově. A tento trend bude pokračovat i po odeznění pandemie. Zjistěte, jaký model fungování rozvozu je nejvhodnější pro váš podnik, jaké má výhody a nevýhody a jak se bude tato služba vyvíjet v nejbližších měsících a letech. Na konkrétních příkladech vám to ukáže přímo obchodní ředitel Dáme jídlo Petr Indra. Na kongresu také nejen uvidíte, jak se jídlo pro rozvoz připravuje, ale také ho na obědě ochutnáte. Celý program a významné řečníky už brzy představí organizátor na facebooku a webu.

A už jste četli tohle?  Geniální "recyklace": Z PIVA k likvidaci je vzácná PÁLENKA

Kongres proběhne v bezpečném prostředí areálu PVA EXPO PRAHA, kde organizátoři přijali nadstandardní hygienická a organizační opatření pro maximální komfort všech partnerů a návštěvníků. Více na www.kongresforgastro.cz.