Největší setkání GASTRO profíků i labužníků přivítají v říjnu pražské LETŇANY

v AKTUÁLNĚ/PROFIZÓNA

Odborný veletrh specializovaný na obor HoReCa FOR GASTRO & HOTEL se uskuteční ve dnech 10. až 13. října 2019 v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA v HALE 1, 2D a HALE 5. Svým pestrým a nabitým programem zaručeně přitáhne pozornost jak profesionálů z oboru, tak všech vyznavačů dobrého jídla a pití z široké veřejnosti.

Jaké jsou nejnovější trendy v gastronomii a hotelnictví, kdo se stane Kuchařem roku 2019 a jak nejlépe vést restauraci v dnešní digitální době? To vše, a ještě mnohem víc se dozvíte na podzimním veletrhu FOR GASTRO & HOTEL.

Kongres profesionálů
Nejvýznamnějším dnem v hledáčku odborníků bude čtvrtek 10. října 2019, jež je kontraktační a určen pouze pro profesionály z oboru, kteří se před vstupem na veletrh musí zaregistrovat.

Během něj se uskuteční odborný Kongres FOR GASTRO & HOTEL s ústředním tématem „Úspěšný podnik v digitální době.“ Kongres se stane největším odborným setkáním majitelů, manažerů a exekutivních pracovníků hotelů, restaurací, kaváren, penzionů a dalších ubytovacích a stravovacích provozů, dodavatelů z oblasti HoReCa, zástupců asociací, svazů, ministerstev a odborné veřejnosti pořádaným v České republice.

A už jste četli tohle?  Mega PRŮVODCE miskou RAMENu: Už jste zkusili tento food ORGASMUS?

Nejlepší kuchaři pod jednou střechou
Máte už svého favorita na titul Kuchař roku 2019? Přijďte ho podpořit na tradiční klání, které se uskuteční pod taktovkou Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Na FOR GASTRO & HOTEL se ovšem budou udělovat i další tituly. Pro své ceny si sem přijdou mladí talentovaní kuchaři a vítězové Kuchařského MAKRO pětiboje.

Víno i pivo plnými doušky
Nováčkem letošního ročníku FOR GASTRO & HOTEL bude projekt Wine Zone. Ten v Letňanech představí od pátku 11. do neděle 13. října malá a střední evropská vinařství. Nabídka vín od Čech po Slovinsko jistě nadchne každého, kdo má vřelý vztah k vínu i jeho kultuře. Na druhé straně nesmí pochopitelně chybět něco pro milovníky zlatavého moku. Svými pěnivými klenoty se na veletrhu blýskne i nejlepší výběr z řemeslných minipivovarů.

Čerstvé rady a inspirace od profíků
Své umění s nožem na veletrhu předvede mistr carvingu Luděk Procházka, a to v rámci svého workshopu. Další zajímavou součástí doprovodného vzdělávacího programu je seminář pro restauratéry o bezlepkovém vaření. Majitelé gastroprovozů se tu dozví, jak do svých menu zařadit speciální dietu pro celiaky.

A už jste četli tohle?  Na ČUMENDO v La Verandě: Tohle extravagantní LETNÍ MENU jinde v Česku nepotkáte

Nové posily na plac i do kuchyně
Pracovní portál Gastro-Jobs.cz na veletrhu rozbalí burzu pracovních příležitostí v gastronomii a hotelnictví. Zúčastní se jí desítky vystavovatelů z řad významných hotelových řetězců a restaurací. Sháníte-li tedy práci v oboru, zkuste štěstí právě tady.

Nenechte si utéct nejlepší gastro přehlídku letošního podzimu. Další aktuality veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2019 najdete na www.for-gastro.cz.