PTEJTE SE PROFÍKA: V čem jsou hlavní výhody digitalizace gastro podniků?

v AKTUÁLNĚ

Jak dokáže digitalizace ušetřit čas a přinést spokojenější hosty do gastronomického podniku? Na tuto otázku najdou odpověď už 7. října návštěvníci KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL na letňanském výstavišti. V nabitém programu plném přednášek významných osobností a úspěšných podnikatelů v segmentu HoReCa uslyšíte jako dalšího také Ondřeje Novotného ze společnosti Qerko.

Ten bude hovořit o revolučním rychlém a pohodlném způsobu placení v restauracích prostřednictvím digitálních plateb. Jednoduchý způsob digitálního placení dokáže zrychlit komplikované procesy podniku a zároveň pomoci s optimalizací efektivity provozu i vykrytím kapacity obsluhy v době personální krize.

Kongresem bude rezonovat téma spolupráce oborových organizací při jednáních se státem. O své zkušenosti se podělí právě ti, kteří stáli v čele sjednocování sektoru pohostinství a během pandemické krize zastupovali zájmy české gastronomie a hotelnictví u vlády, ministerstev a v médiích. Profesionálům přijdou přednášet odborníci, kteří poradí, jak fungovat v ekonomických otázkách, například financování podniku, nebo jak budovat stabilní tým personálů. Více informací o programu najdete na www.kongresforgastro.cz.

Přiďjte načerpat inspiraci a rady od významných odborníků oboru HoReCa na KONGRES FOR GASTRO & HOTEL. S námi navíc můžete jít zdarma! Přijďte diskutovat s lídry českého pohostinství o svých problémech. Vstupenku na kongres s redakcí RESTmistr.cz získáte ZDE.