KONGRES pro profíky: Desatero pro úspěšný provoz podniku představí expert z Dáme jídlo

v PROFIZÓNA

Odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL, který se koná 1. října na výstavišti PVA EXPO PRAHA, bude mít v programu další zvučné želízko v ohni. Jedním z přednášejících bude Petr Indra ze společnosti Dáme jídlo, která spolupracuje se čtyřmi tisíci restaurací v deseti krajích České republiky.

 

Petr Indra bude mít přednášku na téma Desatero pro úspěšný rozvoz. Co v ní zazní? Po zavření restaurací zažil rozvoz jídla boom. Jak z něj udělat prosperující službu i pro další měsíce nejisté gastronomické sezóny? Ve svém desateru se Petr zaměří jak na sestavení rozvozového menu, jeho kvalitu a cenu, tak na obalový materiál, trendy a nástrahy v tomto odvětví. Důležitými body budou také čas přípravy objednávky, samotný rozvoz a v neposlední řadě i marketing služby.

Na kongresu budou mít účastníci možnost poslechnout si přednášky a pobavit se s mnoha dalšími odborníky oboru HoReCa. V programu této události najdete zajímavé a hvězdné hosty oboru, ale také užitečné přednášky a případové studie. Doporučujeme třeba přednášku Vladimíra Buti z Mediatelu na téma „COVINTERNET – internet a jeho uživatelé v době pandemie“, přednášku Marka Křováka ze společnosti 100PROgastro s názvem „Co nepodcenit pro řízení gastro podniku – ověřeno COVIDem“ nebo přednášku Aleše Vavery a Jakuba Mačáta ze Sodexo „Partnerství se vyplácí: případová studie nejen o finanční pomoci hospodám“.

A už jste četli tohle?  Novou éru oboru HoReCa v Česku představí na podzim veletrh FOR GASTRO & HOTEL

Jako mluvčí vystoupí také prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek nebo šéfkuchař Filip Sajler a další hosté, kteří mají k současné situaci co říci. Podnikáte v pohostinství? Pak byste na této akci neměli chybět. Vstupenky najdete ZDE. Více info o kongresu na www.kongresforgastro.cz.