Na co lákat mlsné hosty do restaurace? Třeba na KOMBUCHU!

v PROFIZÓNA

Lahodný fermentovaný nápoj, který osvěží kdykoliv během dne. Máte-li na něj chuť, nemusíte ho složitě vyrábět doma, abyste si mohli pochutnat na kvalitním přírodním nápoji. Přírodní kvalita je totiž u tohoto opojného lektvaru nutností. Pražská restaurace PRU58 v Holešovicích si zakládá na fusion kuchyni a do nabídky čerstvě zahrnula tento nápoj.

Asijské pokrmy zdejší tým připravuje převážně z českých surovin, tedy čerstvost ingrediencí k výrobě jakéhokoliv produktu je maximální. Tentokrát se tým PRU58 v čele se Štěpánem Návratem zaměřil na kombuchu. Ze 3 základů, a to z jasmínového čaje, který je absolutní nutností a základem všech kombuch. Druhým základem je zelený čaj s citrónovou trávou a nechybí ani klasický základ černý čaj.

Prvotřídní kombuchu doplní neuvěřitelné pokrmy, které PRU58 nabízí v polední i večerní době. Nemusí vždy jít jen o alkoholické zpříjemnění gastronomických chvil. Může to být v doprovodu zdravého nápoje, jako je kombucha. Kdo neochutnal, musí. Jaro k tomu vybízí a PRU58 také.