Mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL vstupuje do 9. ročníku. Ve dnech 10. až 13. října představí v PVA EXPO PRAHA novinky a trendy napříč segmentem HoReCa, nové technologie i produkty, nejlepší kuchaře v Česku i soutěže a exhibice barmanů a baristů. Odborným vrcholem veletrhu je kongres s tématem Úspěšný podnik v digitální době.
Přesně 320 vystavovatelů z 16 zemí představí své produkty a technologie ve svých expozicích na 9. ročníku mezinárodního veletrhu FOR GASTRO & HOTEL. Letos poprvé je první den akce, čtvrtek 10. října, zaměřen výhradně kontraktačně. Je tedy určen profesionálům z oboru, kteří se na veletrh předem registrovali. Od pátečního rána již bude akce, která je v souběhu s veletrhem nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR, přístupná i široké veřejnosti.
Největší odborné setkání
Ve čtvrtek 10. října bude o digitálním trhu v pohostinství na celodenním KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL hovořit prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek, o budoucnosti technologií pro hotely a restaurace Petr Mára, expert na využití moderních technologií. Jak zkrotit rizika bezpečnosti potravin díky aplikaci SafeOps, poradí v případové studii Airport Food Services Hana Brožková, Lead Auditor FOOD. Tajné recepty z kuchyně digitálního marketingu prozradí Vladimír Buťa z Mediatelu a Pavel Suchánek s Alešem Markvartem ze společnosti MAKRO budou přednášet na téma: Měla by restaurace fungovat jako továrna na pantofle?
V průběhu programu přítomní hosté uvidí také Rostislava Sedláčka z Firmy.cz při rozboru tipů pro efektivní online kampaně nazvaném Ukažte se tomu, kdo vás hledá. Sladkou tečku kongresu dá prestižní šéfkuchař Radek David, který předvede své umění v kuchařské show. Návštěvníci kongresu se budou moci těšit také na křest a autogramiádu knihy Kuchařka Zlatého kuchaře a odnést si z Letňan recepty kuchařských hvězd. Poslední šance na příhlášení na www.kongresforgastro.cz.