KRIZE jako příležitost. Jak to vidí šéfkuchař Filip Sajler?

v PROFIZÓNA

Jméno Filipa Sajlera není v oboru pohostinství žádnou neznámou. Uznávaný šéfkuchař známý z pořadu České televize Kluci v akci je členem Českého národního kulinářského týmu a během své kariéry posbíral řadu prestižních ocenění. Jak se podle jeho zkušeností dá vypořádat se současnou krizí v oboru? Přijďte se ho na to osobně zeptat.

Šéfkuchař a ředitel populárního pražského podniku Perfect Canteen Filip Sajler se jako jeden z mluvčích zúčastní odborného KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL, který se koná na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA dne 1. října 2020. Pro návštěvníky si připraví přednášku na téma „Krize jako příležitost – jak to vidí Perfect Canteen“. Prozradí svůj pohled na současnou situaci v gastronomii způsobenou koronavirovou situací v Česku, dojde také na zodpovězení otázek o tom, jaký koncept podnikání je udržitelný pro překonání případné další krize a jaké krize vlastně mohou do pohostinství ještě zasáhnout. Co všechno se v oboru změnilo a co se pravděpodobně ještě změní? Přijďte se zeptat na přednášku Filipa Sajlera. Vstupenky najdete ZDE.

A už jste četli tohle?  Co hýbe českou gastronomií? Přijďte se podívat 1. listopadu do Letňan!

Co dalšího si KONGRES FOR GASTRO & HOTEL pro své účastníky připravil? V programu se objeví třeba přednáška Marka Křováka ze společnosti 100PROgastro s názvem „Co nepodcenit pro řízení gastro podniku – ověřeno COVIDem“, přednáška Aleše Vavery a Jakuba Mačáta ze Sodexo „Partnerství se vyplácí: případová studie nejen o finanční pomoci hospodám“, jako mluvčí vystoupí také prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek nebo Vladimír Buťa ze společnosti Mediatel a mnoho dalších zajímavých hostů. Podnikáte v pohostinství? Pak byste na této akci neměli chybět.

Bližší info na: www.kongresforgastro.cz.